...ja hauskaa oli. Nyt olisin halunnut jäädä sinne vieeelä viikoksi tai pariksi. Nyyh. Mutta viikon tapahtumia:

Lauantai oltiin täällä Urjalassa vielä, käytiin laskemassa laskiais mäet ja sillee. Sunnuntaina oltais menty laskiaismäkeen, mut just sillon sattu oleen iskälle lähtö, autossa kolmisen tuntia, vaihtopaikalla (Lahdessa, Hollolassa) suklaan osto ja vessa, sitten matka jatkuu.

Maanantai. Vai niin... Öö. Sillon nukuin pitkään ja olin tietsikalla, oli silleen kivaa ja löhöily päivä, ajattelin että jossain (esim, Hyvinkäällä) nyt ne on koulussa. Illalla katteltiin Salattuja Elämiä ja Helppoa Elämää. Kävin myöhään nukkumaan.

Tiistai. Öö. Nukuin pitkään. Oli löhöilypäivä (taas). Ja olin tietsikalla, käytiin saunassa, kattelin Salkkarit illalla ja menin myöhään nukkumaan.

Keskiviikko. En nukkunut pitkään (yllätys o.o). Olitiin Nuijamaalla Hiihtomaassa laskemassa mäkeä, ja se mäki oli HUUURRJJA. 8DDD Olin tietsikalla. Kattelin illalla Salkkarit ja menin myöhään nukkumaan.

Torstai. En nukkunut pitkään (taas yllätys! o.o). Mentiin päivällä Imatran kylpylään, se oli IHANA paikka.  Olin tietsikalla. Illalla kattelin Salkkarit ja sitten pelattiin koko perhe kahteen yöllä Uno -korttipeliä.

Perjantai. Nukuin PIIIIITKÄÄÄN. 8DD Oli löhöpäivä. Käytiin illalla kyllä kuiteskin kummeillani kyläilemässä, sitten kotiin ja kattelemaan Salkkareita, ja Hauskoja Kotivideoita. Menin nukkumaan ''aikaisin'' (eli en aikaisin enkä myöhään. 8D).

Lauantai. Aamulla EKKJY'n jyrsijänäyttelyyn ''siskoni'' kanssa. Mukavaa oli ja Pippuri gerbiili, (''siskoni'' lemmikki) sai Jyrsijänherkkutangon, koska sijoittui Tuomarin suosikiksi. Käytiin mummilla ja ukilla. Menin myöhään nukkumaan, sillä me katteltiin vanhempi versio Jali ja suklaatehdas'ta.

Sunnuntai. Piti herätä aikaisin, pakata ja siivota. Sitten lähdettiin kohti Urjalaa. 8''( Sinne olis vielä voinu jäädä. Välietapilla käytiin mummolassa. Kattelin Kuorosodan (jonka muuten Lappajärven kuoro, jota kannustin, voitti) ja nyt olen menossa nukkumaan.

Tähän iltaan Kristiina Wheelerin Sunny Day, sekä Lady GaGan Poker face. 8)

Yöt<3/iiduska