Heippa, ja hyvää joulua! Joulu oli kyllä jo eilen, mutta en eilen tullut koneelle.

Kaikenlaista hienoa tapahtui eilen. Mie ja muut (oltiin joulu Suonenjoella Suonenjoen mummin ja ukin luona!) oltiin pihalla ja ajettiin moottorikelkalla ja lastenminimönkkärillä, jonka kyydissä mie ja pikkuveikka voitiin ajaa ihan ilman aikuista. 8D Olihan se LASTENminimönkkäri. Painoraja kai 40-50kg... KAI. Noohoo. Hauskaa oli. Kunnes miun jalat kylmenty ja kuume nousi. Kamala olo tuli, kyl se sit parani. Sitten muut lähti kirkkoon ja mä jäin kotii´n mummin ja ukin kanssa. Lahjoja tuli.

iPOD musiikkisoitin, ykköstoiveeni! Sain sen sain sain sain sain ja vielä kerran että sain! 8DD
Ihana pehmokoira <3 Kun en oikeaa saa niin tämä kyllä kelpaa. Nimesin sen tämän LUMELLISEN talven mukaan, Lumi. Sen nimi on siis Lumi ja se on ihanan pehmeä ja väriltään luonnon valkoinen.
Keijut Nintendo DS peli, toinen toiveeni! Toteutui tämäkin <3 :)
Ihana rannekoru <3 Siinä oli sydämmiä, aivan aivan aivan ihana <3

Nuo oli parhaimmat lahjat jotka sain. Sain tietysti vaatteita, kahdet housut, huppari ja yökkäri. Karkkeja (geisha, fatzerin sininen ja ahaa) tuli kans kamala läjä, sekä agility dogs lelupaketti joka sisälsi kaksi saksanpaimenkoiraa agility juttuineen. Kiva oli :)

Ja koulujuttuja tähän väliin. Eh-enkyllähaluaisimuistellakoulualomalla. Ookei, tän kerran. Todistus oli hyvä. Keski arvo 8,3 Oli siinä neljä yhdeksikköä (eli kutosia toisinpäin=9 :'D ) Käyttäytyminen A eli 10 ja Liikunta 7. Loput oli kahdeksikkoa, en kaikkia aineita muista... Musiikki ja Uskonto nousi 9 kun oli viime vuonna 8. :'D

Sen verran että Englantia on harjoiteltu nyt urakalla. Meillä on täällä Fais joka on tullut Espanjasta, mutta puhuu Englantia hyvin. Puhellaan sen kans sit Enklantia.
One two three! *naureskelee* (älkää kysykö miksi!) 8DDD

Okei, nyt mie ´lopettelen kirjoittelun.
Nasu