Aktiivibloggaaja ilmoitus tehty. Huh. Säikähdin. 8)

Meillä oli tänään koulussa ihan erilainen päivä kuin yleensä. Ensinnäkin, meillä oli mussantunnilla levyraati (ja joku vei sinne Antti Tuiskua <3)... Oma levyni oli Antti Tuiskun 2005'den levy, josta biisiksi otin ihanan Läpi jää 'n. [klik] Se sijoittui neljänneksi, mitä ihmettelin suuresti, sillä kukaan meidän luokkalaisista on sanonut että se ei ole mikään niin hyvä. Slipknotin joku biisi soitettiin siellä mun biisin jälkeen. Ennen omaa biisiäni olin antanut kaikille pisteiksi (sai antaa 1-5) viitosen tai nelosen, omalleni en mitään, kun ei saanut, ja sitten omani jälkeen annoin kahdelle hevibiisille ykkösen, niin siitä alkoi heti juttu. ''Iida kannustaa omaansa!'' ''Tytöille viitonen, pojille ykkönen, vähäx reiluu!'', ''Iida Tuisku!''... yms. Yritin olla välittämättä.
Toinen juttu, tänään oli APRILLIPÄIVÄ. Hih, me säikäytettiin apuopettaja! Me mentiin luokan oven eteen, ja sanottiin, että ''LUOKASSA ON HIIRI, IIK!'' ja ''Pojat tökkii sitä tuolla karttakepillä!'', sitten se säikähti ihan hirveesti, meni luokkaan, ja luokassa mun kaveri säikäytti sen! Se oli ihan unohtanu että on aprillipäivä. ''APRILLIA, APRILLIA, SYÖ SILLIÄ JA JUO KURAVETTÄ PÄÄLLE!''
Sitten, oli pitkän puhuttelun vuoro, kun yksi kuutosluokkalainen oli kiusannut meidän luokkalaisia.
Mä tein uskonnonkokeen. Se oli ihan kiva. Sitten sain matikankokeesta 7+, en ole mikään ihan paras siinä aineessa... *punastus* Hih.

Mutta, huomenna synttärit. ^^
/iida