Hupsista vain, olin unohtanut päiväkirjan linkittää, ja kirjoittaa.. Varmaan pitäisi näin mennä sinne kirjoituslinkittämään se. (:

Huhuh, nyt oli rankka päivä. Ensinkin 3,2:den kilometrin pyöräily matka kouluun, möykkyistä tietä. Sitten rankka koulu päivä. Uusi ainekkin tuli opeteltua: Historia, 5luokka. ^^ Se oli kiva aine. Sitten koulu päivän jälkeen sama 3,2:den kilometrin pyöräily matka, vieläpä rankenpana. Ensiksikin, en ole urheilullinen, ja meillä oli ennen tätä pyöräily matkaa liikuntaa, kaksi koulu tuntia, ja vielä MOLEMMAT tunnit JUOSTIIN KOKO AJAN. o.o Toiseksi, se möykkytie oli PÄÄLLYSTETTY SORALLA JA KIVILLÄ joten joutui taluttamaan. Voi että, vihaan sitä tietä. Lisää päiväkirjassani. (:

No huh. Huomennakin tulee uusi aine, ja perjantaina. Huomenna tulee Biologia ja maantieto, ja perjantaina Fysiikka ja kemia. (5:dennellä luokalla tulee Hissa, Fyssa ja BG... Hauskaaa u.u) SITTEN YKS TOSI HAUSKA ASIA: Sain oman kummioppilaan! Sen etunimi on Niko, sukunimeä en paljasta. (: (: Ja olen odottanut tätä tapahtumaa koko neljännen luokan! n_n Ja kaiken lisäksi, hän on TOSIII kiva! ^^ Hienoa!!