Pulmia tuli... Ilmeisesti joudun lähtemään täältä ihanaisesta vuodatus.netistä. Valitettavasti-
Hei Vuodatus.net käyttäjä!

Viimeaikoina on tullut esille että Vuodatus.net-palvelun ikärajaa rikotaan surutta. Tästä johtuen tullaan palvelussa suorittamaan tehovalvontaa seuraavien päivien aikana ja ne blogit joiden kirjoittaja on alle 14-vuotias tullaan poistamaan (ei koske ennen elokuuta 2007 perustettuja blogeja). Eli jos olet alle 14-vuotias, ylläpito suosittelee blogin materiaalin kopioimista talteen ja tunnuksen poistoa. Jos ylläpito poistaa tunnuksesi, et pääse enää materiaaliin käsiksi ja se on menetetty.

Nuorille (alle 14-vuotiaille) käyttäjille suosittelemme Windows Live Spaces (http://spaces.msn.fi) palvelua.

Yhteistyöterveisin, Vuodatus.net ylläpito
-eli... En ole varma tästä ilmoituksesta, oikeastihan olen 11 vuotias. Mutta en muista että minkä olen laittanut tänne, taisi sen tehdä tuo rakas Crizy serkkuni. u_u Paha tilanne. No yritän parhaani mukaan selvitellä tilannetta.
Tämän päivän kuulumisista sen verran:

Eli tänään olisi pitänyt täältä kaukaisuudesta Suonenjoelta päästä tuonne Urjalaan hoitamaan rakkaita gerbuliineja <3 Mutta en sitten päässytkään kun ei me lähdetty tänään. No, siellä on käynyt hoitaja, on antanut ruokaa ja sillain, kunnossa rakkaat ovat. :') Muttaah mulla on on ollut kivaa, vaikka kova ikävä näitä söpöliinejä onkin <3 Huomenna tapaillaan sitten rakkaat <3


Näkyilemisiin.
iiduska